top of page
Grote Tineke Honingh Show.JPG

 

Ken je dat? Sta je voor een boekenkast om een boek uit te kiezen en je hebt geen flauw idee welke. Je denkt: Welke boeken zijn leuk voor MIJ? 

 

Als je dat herkent, moet je zéker even meekijken met de Kleine Tineke Honingh Show op Instagram. Want ik ben niet alleen kinderboekenschrijver, ik ben ook een kinderboekenveelvraat en een voorleesmonster. Tijdens mijn show laat ik je kennis maken met een flink aantal van mijn favoriete boeken, series & strips (want ja, ik maak en lees ook strips!).

 

Tune in!

Log in, en stel al je vragen over het schrijven van boeken of het maken van strips. Je kunt leestips aan mij vragen, dan kan live tijdens de show, maar je mag me ook vooraf al vragen stellen, dan beantwoord ik ze live, op zondag 25 oktober om 15.00 uur. Wil je een mooie prijs winnen? Hou dan het Instagram-account van Bibliotheek Gelderland Zuid in de gaten, want daarop post ik de prijsvraag!

 

Ouders

Ouders mogen overigens ook gerust inloggen, als ze (voor)leestips willen voor jou, of je broer en zus. Want zij staan vast ook wel eens voor een boekenkast en denken: Welke boeken zijn leuk voor mijn KIND?!

Stuur me je vragen!

Heb je al een vraag? Wil je graag een leestip? Weet je het antwoord op de prijsvraag? Stuur dan een chat-berichtje naar: 

instagram.com/bibliotheekgelderlandzuid

of gewoon een mailtje naar:

tinekehoningh@me.com

Tot zondag!

Groeten,

Tineke

De Grote Tineke Honingh Show wordt in coronatijd een heel leuk
klein Tineke Honingh showtje op Instagram!

Wanneer? Waar?

De eerste show is dus op Instagram van Bibliotheek Gelderland Zuid, live op

zondag 25 oktober

om 15.00 uur.

De volgende shows zijn in 2021 tijdens The Night @ the Library: dan gaan we slapen in een tentje in de bieb!

De show is voor alle kinderen tussen de 7 en 12 jaar (en hun ouders!).

bottom of page