top of page
Grote Tineke Honingh Show.JPG

 

Ken je dat? Sta je voor een boekenkast om een boek uit te kiezen en je hebt geen flauw idee welke. Je denkt: Welke boeken zijn leuk voor MIJ? 

 

Als je dat herkent, moet je zéker naar de Grote Tineke Honingh Show komen! Want ik ben niet alleen kinderboekenschrijver, ik ben ook een kinderboekenveelvraat en een voorleesmonster. Tijdens mijn show laat ik je kennis maken met een flink aantal van mijn favoriete boeken, series & strips (want ja, ik maak en lees ook strips!). 

 

The Voice Bieb

Ken je bijvoorbeeld The Voice? Tijdens mijn show spelen we The Voice Bieb! Jij zit op de jurystoel, en ik lees voor uit toffe boeken. Hoor je iets waarvan je denkt: dát is iets voor mij! Snel draaien, want dan kun jij het boek lenen.

 

Andere schrijvers

Ik nodig ook andere schrijvers uit. Dan kun je kennis maken met hun boeken, en je kunt ons gelijk het hemd van het lijf vragen over hoe het is om schrijver te zijn. O ja! Ik stuur je ook de bieb in met verschillende opdrachten. Doe je dat goed & snel, dan kun je een leuke prijs winnen! (Spoiler: iets met letters…)

 

Boekenspreekuur

Neem overigens gerust je ouders mee, want na de show heb ik nog een boekenspreekuur. Voor óuders die voor een boekenkast staan en denken: Welke boeken zijn leuk voor mijn KIND?!

 

Tiplijst!

Aan het einde van de show krijg je van mij mijn speciale tiplijst mee! 

De Grote Tineke Honingh Show: Een wervelende show vol leeslol!

Wanneer? Waar?

De eerste show is in

Bieb De Mariënburg in Nijmegen op 

zondag 25 oktober

om 15.00 uur.

Tijdens deze show is Sanne Rooseboom (Ministerie van Oplossingen) mijn gast!

De volgende shows zijn in 2021 tijdens The Night @ the Library: dan gaan we slapen in een tentje in de bieb!

De show is voor alle kinderen tussen de 7 en 12 jaar (en hun ouders!).

bottom of page